Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که تاکنون هیچ فردی در حادثه‌ی قطار تبریزمشهد مجازات نشده است، گفت: قبیله گرایی سیاسی باعث شده قوه‌ی قضیه بعد از گذشت سه سال، در رابطه با حادثه‌ی قطار تبریز – مشهد هنوز هیچ رایی صادر نکند و مسئولان دیگر نیز از این جنایت چشم پوشی کرده و اجازه دادند مقصر اصلی این حادثه به مسئولیت خود ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدعلیرضا بیگی در بازدید از غرفه ایسنا در دهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری های استان در گفت‌وگو با خبرنگار این خبرگزاری، در خصوص آخرین وضعیت پرونده‌ی حادثه‌ی قطار تبریز- مشهد، اظهار کرد:  زمانی که چنین مصیبتی رخ می‌دهد فارغ از مواضع سیاسی، از نماینده‌ی مردم انتظار می‌رود نسبت به احقاق حق و حقوق و جلوگیری از ضایع نشدن حق مردم اقدام کند، متاسفانه این حادثه‌ای ناگوار در نتیجه‌ی سوء مدیریت برخی افراد رخ داد.

وی ادامه داد: ما شاهد بودیم که وزیر راه درحضور مقام معظم رهبری برای راه اندازی سامانه‌ای جهت ارتقای سیستم ایمنی قطارها قول داد، بر اساس این سامانه اگر راننده‌ی قطاری دچار حادثه می‌شد قطار باید به طور اتوماتیک می‌توانست به مقصد برسد ولی متاسفانه حتی این سامانه وجود خارجی نداشت.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که 50 نفر از شهروندان ما در حادثه‌ی تلخ قطار تبریز- مشهد جان خود را از دست دادند، گفت: قطاری با 1000تن بار و 800 مسافر با سرعت 150 کیلومتر سرعت به قطاری برخورد کرد که از شب گذشته در مسیر راه آهن توقف کرده بود، در هیچ کشوری نمی‌توان شاهد چنین سهل انگاری شد.

وی با تاکید بر این‌که چنین جنایت بزرگی به دلیل قبیله گرایی سیاسی نادیده گرفته شد، گفت: همواره تلاش کردند این حادثه را به فراموشی بسپارند؛ در حالی که در حادثه‌ای مانند آتش سوزی برج پلاسکو لحظه به لحظه‌ی حادثه در اکثر شبکه‌های تلویزیون پخش می‌شد.

بیگی افزود: شهردار تهران و وزیر کشور علل حادثه‌ی پلاسکو و فوت افراد را در مجلس شورای اسلامی توضیح دادند، حتی گروه حقیقت یاب تشکیل شده از روسای دانشگاه‌های ملی کشور برای بررسی و واکاوی این حادثه ایجاد شد.

وی با بیان این‌که جبهه گیری سیاسی در جریان حادثه قطار تبریز – مشهد رخ داد، ادامه داد: نوع برخورد با حادثه‌ی قطار بسیار متفاوت از حادثه‌ی پلاسکو بود، بعد از حادثه‌ی پلاسکو عزای عمومی در کشور اعلام شد ولی در حالی که هیچ واکنشی در حادثه‌ی قطار وجود نداشت.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بعد از وقوع حادثه‌ی قطار، استیضاح وزیر راه در رابطه با حادثه‌ی قطار تبریز – مشهد سه ماه طول کشید، و ما زمانی موفق شدیم که آقای آخوندی را در مجلس برای توضیح علل حادثه در مجلس مشاهده کنیم که هفته‌ی قبل آن، آقای رفسنجانی دار فانی را وداع گفته بود.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که استیضاح آخوندی در مجلس جزو وظایف اولیه‌ی نمایندگان بود، گفت: بنده پشت تریبون مجلس در مورد آقای آخوندی و تمامی سوءمدیریت‌هایی که در این قضیه رخ داده بود، توضیح دادم اما زمانی که رئیس مجلس از نمایندگان در رابطه با کفایت وزیر برای ادامه‌ی مسئولیتش سوال پرسید، متاسفانه براساس قبیله گرایی سیاسی از این جنایت چشم پوشی کرده و اجازه دادند مقصر اصلی این حادثه به مسئولیت خود ادامه دهد.

وی ادامه داد: پور سید آقایی، مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران، تنها فردی بود که در این قضیه، خود را سپر بلا و قربانی کرد تا وزیر از این آسیب محفوظ بماند، این فرد با استعفا از سمت خود، مسئولیت این حادثه را برعهده گرفت ولی بعد از آن به عنوان قهرمان از وی تجلیل به عمل آمده و مراسم تودیع معارفه برای او برگزار کردند و پس از مدتی نیز به عنوان معاون حمل و نقل ترافیک شهردار تهران منصوب شد.

بیگی افزود: چنین جریانی در هیچ کشوری رخ نمی‌دهد، فردی که مسئولیت انجام جنایتی را برعهده می‌گیرد بعد از مدتی براساس قبیله گرایی به سمتی دیگر منصوب می‌شود.

وی با اشاره به پشت پرده‌ی جریان قطار تبریز- مشهد، اظهار کرد: شرکتی سامانه‌ی کنترل را به وزارت راه و شهرسازی و راه آهن جمهوری اسلامی فروخته بود، این شرکت به هیچ یک از تعهدات خود در رابطه با رفع نواقص این سامانه انجام نداده بود که نتیجه‌ی آن جنایت بزرگ قطار تبریز- مشهد شد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حادثه‌ی تصادف اتوبوس دانشگاه آزاد اسلامی و فوت دانشجویان در تهران، گفت: در حوادثی مانند تصادف اتوبوس دانشگاه آزاد اسلامی طی شش ماه گزارش آن در صحن علنی مجلس مطرح شد و مقصران آن به خوبی شناسایی و موضع دستگاه قضاییه نیز اجرا شد ولی در حادثه‌ی بزرگ قطار تبریز – مشهد، مقصران آن به پست‌ و مقام‌های بالایی ارتقا پیدا کردند.

وی افزود: اکنون جای سوال است که چرا در رابطه با مردم ما اینگونه رفتار می‌کنند، نمایندگان مردم آذربایجان باید خواستار حق و عدالت خواهی در رابطه با این حادثه شوند.

وی بیان کرد: طی بازدیدی که با خانواده‌های حادثه‌ی قطار داشتم، هر کدام از این افراد سرنوشتی برا بازگو کردن دارند، هنوز اثری از جنازه‌ی چند نفر از فوت شدگان این حادثه نیست، مادر یکی از این افراد از من تکه‌ای از جنازه‌ی فرزندش را می‌خواهد تا هر هفته بر سر مزار او برود تا دل او با مزار فرزندش تسکین پیدا کند.

بیگی تاکید کرد: نمایندگان مردم که امانت دار مردم هستند باید جوابگو باشند که در رابطه با حق و عدالت خواهی چه اقدامی کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۳۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید

دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه پارس آباد،اصلاندوز، بیله سوار هم‌مان با سراسر کشور در استان اردبیل برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان اردبیل هم‌زمان با سراسر کشور در یازدهم اسفند سال ۱۴۰۲ در پنج حوزه انتخابیه استان برگزار شد و با اعلام نتایج رسمی منتخبان مردم در چهار حوزه انتخابیه استان به‌صورت رسمی و قطعی مشخص شد و فقط در حوزه انتخابیه پارس‌آباد، اصلان‌دوز، بیله سوار با کسب نکردن حد نصاب توسط نامزدهای انتخاباتی این دوره انتخابات به دور دوم کشیده شد.

در حوزه انتخابیه پارس‌آباد، اصلان‌دوز، بیله‌سوار، ابراهیم فهیمی گیگلو با کسب ۱۸ هزار و ۴۷۲ رأی و امیدعلی رعنایی با کسب ۱۷ هزار و ۶۳۲ رأی در دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هم‌زمان با دیگر نقاط کشور به رقابت خواهند پرداخت.

امیدعلی رعنایی متولد سال ۱۳۴۶ بیله‌سوار و پاسدار بازنشسته با ۲۵ درصد جانبازی از سال ۱۳۶۰ با عضویت در بسیج و سپاه، از رزمندگان دوران دفاع مقدس به شمار می‌رود.

وی که دانش‌آموخته مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی است، سه جلد کتاب تألیف کرده و در دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه فرهنگیان و پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی و علوم پزشکی اردبیل و چند مرکز آموزش عالی سابقه تدریس دارد، مربی عقیدتی و هادی سیاسی سپاه استان در تدریس دروس سیاسی و تاریخ معاصر ایران و تحلیل سیاسی بوده و به عنوان کارشناس سیاسی و جنگ نرم در مرکز فرهنگی قفقاز فعالیت داشته است.

رعنایی، مسئول فرهنگی و اجتماعی سپاه بیله‌سوار، مسئول امور مربیان عقیدتی سیاسی سپاه کرج، مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان اردبیل، مسئول تأیید محتوای و نظارت بر امور فرهنگی سپاه استان، مسئول سیاسی تیپ ۳۷ حضرت عباس (ع) سپاه استان، سردبیر ماهنامه سبلان سپاه استان و دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی استان اردبیل هم بوده است.

ابراهیم فهیمی گیگلو متولد ۱۳۴۴ در شهرستان اصلاندوز دانش آموخته مقطع کارشناسی در رشته مدیریت دولتی و علوم پایه و مقطع کارشناسی ارشد در رشته حقوق عمومی از دانشگاه علامه طباطبایی است.

وی از اعضای حزب جمهوری اسلامی ایران و حزب موتلفه اسلامی، قائم مقام شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی مناطق ۹ و ۱۴ تهران، عضو شورا و مسئول هماهنگی و سرناظر حوزه‌های انتخابیه مناطق تهران در شورای نگهبان بوده و فعالیت مستمر در بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حضور داوطلبانه در جبهه داشته است.

فهیمی گیگلو عضو فعال در انجمن اسلامی آموزش و پرورش استان تهران و اتحادیه انجمن‌های اسلامی آذربایجان شرقی و اردبیل بوده و فعالیت در بسیج دانشجویی، تشکل‌های جامعه اسلامی دانشگاه‌ها و بسیج عشایری را در سابقه خود دارد.

وی پیش از این، مدیر حقوقی اداره کل هماهنگی و نظارت بر هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و شهرداری‌های استان تهران، رئیس گروه هیأت تجدید نظر و رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان شهرداری تهران، مدیر دفتر وزیر آموزش پرورش در دولت نهم، مدیر هماهنگی امور هیأت‌های امنای وزارت آموزش و پرورش، مشاور نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی سنوات متمادی و مدیر راه اندازی شرکت‌های تولید کشاورزی و دامپروری، عمرانی، بازرگانی بوده است.

به گزارش ایمنا، هیچ‌کدام از این دو نامزد انتخاباتی سابقه نمایندگی در مجلس شورای اسلامی را نداشته است.

کد خبر 750695

دیگر خبرها

  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی